[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_masonry_media_grid style=”load-more” element_width=”3″ btn_style=”modern” btn_color=”default” btn_size=”xs” grid_id=”vc_gid:1687687728729-703db851-be89-7″][vc_column_text]
فشارخون
فشار خون نیرویی است که خون به دیواره رگ های خونی وارد می کند. یکی از مهمترین و شاید موثرترین عوامل بروز و پیشرفت بیماری های قلبی عروقی و سکته های قلبی و مغزی، داشتن فشار خون بالا یا به اصطلاح عامیانه «فشار خون» است. عواملي مانند سابقه خانوادگي ، افزايش سن ، چاقي و اضافه وزن ، سيگاركشيدن ، مصرف الكل ، مصرف بيش از حد نمك ، كم تحركي و … در افزايش فشارخون بسيار موثر هستند. اين بيماري ممكن است گاهي بدون علامت و گاهي با علائمي مانند سرگيجه و سردرد ، تاري ديد ، درد كتف ، حالت تهوع و استفراغ و … بروز كند.
اين بيماري مي تواند همراه با عوارض شايعي مانند مشکلات قلبی عروقی، مشکلات کلیوی، سکته مغزی، آسیب به چشم همراه باشد .
فشارخون ممکن است ، در ساعات و شرایط مختلف، متفاوت باشد، مثلا هنگام پیاده روی یا انجام کار يا زمان استراحت درمنزل
نکات مهم جهت کنترل فشارخون :
- به دلیل استفاده از نمک درهنگام طبخ غذا ، درهنگام میل غذا و سر سفره استفاده از نمکدان ممنوع می باشد.
- دربین انواع گوشت ها ، گوشت ماهی بهترین انتخاب است چراکه به سلامت قلب و عروق ما کمک میکند.
- نوشیدنی های حاوی کافئین و نوشابه های گازدار باعث افزایش فشارخون می شوند بنابراین شما می توانید آبمیوه های طبیعی و دم نوش ها را جایگزین نمایید.
- برای سلامت قلب وعروق خود، سعی در ترک مصرف سیگار و الکل داشته باشید.
- با فعالیت و تحرک بیشتر و حداقل 30 دقیقه ورزش و پیاده روی علاوه بر کاهش وزن اضافی خود، به کاهش فشار خون هم کمک خواهید کرد.
- به دلیل اینکه بیماری فشارخون معمولا تا آخرعمر همراه افراد است، بنابراین مصرف داروهای کنترل کننده ی فشارخون که توسط پزشک معالجتان تجویزشده را پشت گوش نیندازید.
- به صورت دوره ای جهت کنترل فشارخون ، و اندازه گيري آن به پزشک معالج خود مراجعه کنید تا از مشاوره های ایشان بهرهمند گردید .
« فشارخون را جدی بگیرید »
[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_raw_html][/vc_raw_html][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1687687728740-c9f35afc-e0a3-5″][/vc_column][/vc_row]